Rensning af affaldsskakter

 

Ved rensning af affalsskakter bruger vi kun hedvandsanlæg der opvarmer vandet til 80-110 grader. Vores anlæg kører med op til 300 bar i tryk. Visse af vore konkurrenter bruger kun koldtvandsanlæg og dette er selvfølgelig med til at gøre prisen betydelig billigere. Spørg derfor altid leverandøren, om de bruger koldt eller varmt vand til opgaven.

 

Vi bruger som de eneste et produkt som udmærker sig ved, at danne en hinde som holder skakten ren i længere tid. Det fungerer i princippet ligesom når man giver sin bil voks.

 

Sådan foregår rensning af affaldsskakten

 

  1. Vi starter med at efterse gummipakninger ved hvert skaktindkast således, at vi er sikre på, at skaktlågerne er tætte. Dernæst bliver skakten sat i blød med et godkendt sæbe – et desinficeringsmiddel der ikke skader hverken afløb eller gulv.
     
  2. På højtryks slangen monteres et specielt spulehoved der ved hjælp af højtryk på 300 bar får spulehovedet til at centrifugere rundt i affaldsskakten. Dette gøres et antal gange så vi sikrer en ren skakt. Til slut rengøres modtagelses stationen.
     
  3. Dernæst bliver skakten tilført et produkt som også er et desinficerings produkt. Det udmærker sig ved at lave en usynlig hinde således, at fedt og proteiner og andre skadelige bakterier glider af skakt røret. Dette kan med fordel benyttes én kan gang i kvartalet.
     
  4. Afslutningsvis bliver der udført lugtsanering ved hvert skaktindkast, så skakten dufter frisk i længere tid.

 

Spar op til 20% ved tegning af et serviceabonnement hvor vi f.eks. kommer én gang om året eller efter behov.

 

Ring og hør nærmere om vores tilbud, nummeret er: 43 62 04 48

 

Eksempel, klik på billedet for stor udgave

Skakten før rensning
Skakten efter rensning